Despre noi | Sunjoy Turmalina | Efect terapeutic | Ce spun clientii | Prezentare video
sunjoy

DE CE PANOUL SUNJOY IN LOCUL CENTRALEI PE GAZ, CURENT SAU PELETI:

De la Arpi

In urma cu vreo 5 ani mi-am dotat casa cu o centrala pe lemne in ideea de a micsora cit mai mult cheltuielile de incalzire. La inceput a fost interesant… taiam lemne, bagam pe foc… rustic… Apoi am inceput sa ma cam satur – toata ziua eram sclavul centralei. Mereu grija focului, taiatul lemnelor, spre dimineata scadea temperatura in camere sub 18 grade daca nu ma sculam sa bag lemne pe foc pe la 2 noaptea… Apoi fumul, cenusa, curatatul… ma transformasem in fochist, hornar, taietor de lemne – era mai rau decit daca as fi avut in grija un sugar. Toate au culminat acum 2 ani cind am plecat de Revelion la o cabana si cind am venit acasa dupa 3-4 zile, casa era ingetata, tevile de apa crapate din cauza ca temperatura in casa scazuse sub zero grade. A fost picatura care a umplut paharul – am decis sa renunt imediat la centrala pe lemne si sa-mi pun panouri Sunjoy. Am trecut deja 2 ierni cu ele si nu-mi vine sa cred ce diferenta uriasa. Am scapat de toate grijile, am avut surpriza sa constat ca ies si mai ieftin decit cu lemnele si pe deasupra, de cind avem panourile, nu ne-a mai intrat doctorul in casa.

De la Maria

Am 65 ani. De cind ma stiu am avut probleme cu circulatia periferica – mereu aveam picioarele reci, fie vara fie iarna. Acum 1 an o vecina de scara si-a pus panouri de la Helvetic. Nici macar nu s-a debransat de la CET ci si-a dat repartitoarele pe zero, nu mai platea nimic la CET si se incalzea cu panourile radiante. Nu-i venea sa creada ca plateste mai putin decit platea inainte la CET. Am zis ca merita sa fac si eu acelasi lucru (intre timp aproape toti vecinii au adoptat metoda!). Am pus intai numai in dormitor pentru ca nu aveam bani pentru toata casa. NU MI-A VENIT SA CRED. Dupa 10 minute de la montare, nu mai imi simteam picioarele reci atunci cind stateam in dormitor ! Ulterior am constatat ca si tensiunea care era in medie 15-16, devenise 14-15. In 6 luni am reusit sa-mi pun in toata casa si acuma sint fericita ca am dat peste aceasta solutie. Daca ma mai gindesc ca pentru cei legati la CET factura de incalzire va urca la 7-8 milioane, iar eu nu voi plati mai mult de 3, inseamna ca in citiva ani ies cu ele pe gratis.

De la Raul

Locuiesc cu parintii intr-o casa veche. Incalzeam cu sobe de teracota si nu era prea grozav din mai multe motive: temperatura inconstanta – trebuia mereu sa pornim, sa oprim gazul, pericolul permanent de explozie sau de asfixiere si diferenta mare de temperatura intre nivelul solului si tavan. Pe jos erau 15 grade, iar in tavan 25 grade. In urma cu vreo 10-12 ani, Helvetic ne-a montat sisteme de automatizare la sobe si am facut astfel un pas urias: aveam temperatura constanta toata ziua si scapasem de pericolele de explozie si asfixiere. In urma cu 3 ani m-am casatorit si de 2 ani sintem parintii unei fetite. Frigul de pe jos devenise o problema mare. Fetita racea foarte des, aproape luna si viroza – probabil din cauza frigului de la nivelul solului. Ne-am gindit la sistemul de incalzire in pardoseala, dar ne ingrozea gindul santierului si a mizeriei plus pericolul reprezentat de praful pus in miscare permanent de catre incalzirea in pardoseala – nu vroiam sa scapam de viroze si sa dam de alergii, astm si alte probleme. Norocul a facut sa avem nevoie de o revizie la sobe si cei de la Helvetic ne-au vorbit despre noul sistem – panourile radiante. Avind mare incredere in aceasta firma, am decis sa mergem pe mina lor si sa montam panouri radiante cu toate ca nu prea credeam ca e posibil tot ceea ce spuneau ei, dar ne-au promis ca daca nu sintem multumiti le returnam si ne dau banii inapoi. Ne-am spus ca nu riscam nimic in acest caz si am facut pasul. Imediat ce am montat panourile, am setat termostatul la 24 grade si am luat temperatura la nivelul pardoselii: 23 grade – nu mi-a venit sa cred ! De aproape 2 ani nu am mai avut treaba cu doctorul. Tot ceea ce au spus s-a adeverit – e cu adevarat un sistem de incalzire miraculos.

De la Florin

Am auzit de panouri de la vecini care si-au montat anul trecut. Am intrat pe net si cind am vazut efectele terapeutice m-am gindit ca cine stie, poate imi ajuta baietii de 6 si 8 ani bolnavi de astm. La noi in casa era umezeala foarte mare si igrasie. Sa le dea Dumnezeu sanatate celor de la Helvetic – mi-au scapat copiii de chin.

De la Victor

Am achizitionat Dr. Shower si sunt mai mult decat multumit de calitatile lui. I-am facut chiar reclama printre cunoscuti si sper sa mai aveti comenzi cat de curand.La un moment dat m-am gandit sa deschid un magazin cu produsele dvs.

De la Cristina

BUNA ZIUA,BINE V-AM GASIT.IMI PARE TARE BINE CA MA POT NUMARA PRINTRE FERICITI UTILIZATORI AI PANOURILOR COMERCIALIZATE DE FIRMA DVS.SUNT ADEVARATE BUJUTERII LA CASA OMULUI.NICI IN CELE MAI FRUMOASE VISE NU INDRAZNEAM SA CRED CA VOI AJUNGE ZIUA SA AM CALDURA SUFICIENTA IN CASA.EU DE FEL SUNT MAI FRIGUROASA.IN IARNA LUI 2009 AM AVUT CALDURA IN AP.CAT AM DORIT,AM STAT SI EU PT.PRIMA DATA IARNA IMBRACATA IN PIJAMA(EU MA IMBR.FOARTE GROS).INAINTE DE A MONTA PANOURILE NU AM STIUT CUM ESTE SAIMBRACI PIJAMAUA IARNA.IN DORMITOR NU AVEAM MAI MULT DE 10GRADE SI IN SUFRAG.17.TOAMNA SI IARNA ERAU UN COSMAR PT.MINE.INSTANTUL DE APA ESTE AUR PT.MINE.IMI PARE RAU CACI SUNT MULTI OAMENI CARE SUNT FOARTE RETICENTI LA NOU.DAR ASTA ESTE.INCA O DATA VA MULTUMESC CA EXISTATI.CRISTINA DIN PITESTI

 

 

REPREZENTANTA EXCLUSIVA PENTRU ROMANIA HELVETIC IMPEX SRL
Brasov, soseaua Brasov - Ghimbav (Sibiu), langa ARABESQUE
Telefon: :
0755-098.486, 0755-098.487, 0755-098.489
E-mail:
helveticimpex@yahoo.com

 
blicklemeritocratiahelvetic impex
Copyright 2013 Helvetic-Impex
All Rights Reserved