Despre noi

Helvetic-Sunjoy este solutia revolutionara si eficienta de incalzire a locuintei sau biroului dvs. care oferă un mediu cald și natural, cu costuri reduse de funcționare.

Sistemul de incalzire este similar cu caldura produsa de soare, fiind bazat pe radiatie infrarosie cu lungimi de unda cuprinse intre 4 si 14 microni, benefice pentru corpul uman si recunoscute in lumea medicala pentru actiunea lor stimulativa si eficientizarea activitatilor fiziologice la nivel celular.

Un alt avantaj il reprezinta ionii negativi emisi de revolutionara tehnologie cu turmalina incoroporata in panou. Aceasta ajuta la intarirea sistemului imunitar, combaterea efectelor imbatranirii si imbunatateste substantial tonusul psihic.

Importanta este de asemenea tehnologia nanosilver, care are ca efect distrugerea bacteriilor si virusilor din incapere.

Tehnologia nanosilver combinata cu emisia de ioni negativi pe baza de turmalina si radiatie infrarosu este unica in lume fiind o inventie Samsung pusa la dispozitia Energy Korea din Coreea de Sud, producatorul panourilor SUNJOY.

Atunci cand este pornit, panoul SUNJOY creeaza un mediu placut, sanatos, natural si reconfortant.

Panoul de incalzire poate fi folosit eficient pentru incalzirea cladirilor de locuit, a cladirilor de birouri, halelor industriale, hoteluri, centre de fitness, avand un cost mult mai redus fata de alte sisteme de incalzire. SUNJOY este economic, prietenos cu mediul si benefic pentru sanatate.